top of page
Heading faktaark.png

Referanser

Mestiva Logo3.jpg

“Inger Vatne holdt et meget interessant foredrag på Akselerator I Sør 29’ende Oktober 2020, med tittelen " Det indre liv styrer ytre suksess". Dette er et viktig tema som alle bør tenke nøye gjennom. De fleste glemmer seg selv i en hektisk hverdag og bør i mye større grad ta vare på seg selv, for da er veien til suksess kortere.

 

Jeg kan gi Inger de beste referanser og alle som hørte foredraget tror jeg vil si det sammen.”

 

Takk til Inger!

Moment Holding AS

Tor Henning Ramfjord

Inger har en direkte og enkel måte å holde kurs på. Hun engasjerer og har god humor. Hun fikk oss virkelig med som gruppe.

 

I etterkant ble vi også mye mer sammensveiset og bevisste på å hjelpe hverandre.

Les mer

AF Offshore Mandal AS

Joachim Kerim

Vil gi Inger Alice min beste anbefaling som coach. Hun har gitt meg gode råd, og hjulpet meg til å få bedre selvinnsikt, motivert, og finne fram min egen styrke. Hun har gitt meg gode verktøy som jeg kan bruke i min hverdag. Anbefaler hennes coaching på det varmeste!

Privat

Kvinne 61

Inspirerende og lærerik kunnskap. Enkle verktøy som motiverer og skaper endringer på kort og lengre sikt. Berikende både for profesjonelt og personlig liv.


Inger er stødig, erfaren og kunnskapsrik.

Selvstendig næringsdrivende

Linda

Å gjennomføre en JTI analyse tar deg 30 minutter, det kommer til å være noen av de best anvendte minuttene dine på lenge. Her lærer du mye om deg selv og dine kolleger.

Hele administrasjonen vår hos Mandal Kjøleservice har gjennomført, og har i ettertid gjennomgått analysen sammen med Inger Alice Vatne og Mestiva.

Morsomt, interessant, lærerikt og miljøskapende på en gang, anbefales på det sterkeste.

 

 

Å gå til coach burde vært på blå resept for alle, ikke bare ledere.

Etter bare en enkelt samtale med Inger Alice Vatne skjønner du at du har større ressurser enn du selv trodde.

Å ta en prat med henne er noe av det lureste jeg har gjort.

Mandal Kjøleservice

Frank Ådne Pedersen

Inger har coachet meg i en periode da livet mitt føltes strevsomt og jeg slet med hverdagen. Gjennom å lære meg ulike teknikker har hun hjulpet meg å forandre gamle og fastkjørte tanke og handlingsmønstre. Jeg har fått praktiske verktøy til å hjelpe meg å skape endringer, til å finne nye løsninger på negative og fastkjørte tanker.

 

Inger er fordomsfri, hun lytter, er engasjert og empatisk.

Hun har hjulpet meg til bedre selvbevissthet og bedre livskvalitet

Avdelingssykepleier

Kvinne 44

I en utfordrende arbeidssituasjon som leder, fikk jeg en håndfull timer samtale/veiledning hos Inger Vatne.

 

En motivasjons analyse klargjorde for meg hvilke av mine personlige egenskaper som hadde størst innvirkning på jobben jeg skulle utføre som leder. 

Les mer

Leder i offentlig sektor

Irene

Personlig kan jeg anbefale dette til andre ledere og bedrifter. Det er befriende å kunne prate med en profesjonell, uavhengig og nøytral samtalepartner.

I ettertid opplever vi en ny giv og arbeidsglede. Samtlige deltakere sier de er motiverte og har fått større tro og trygghet på seg selv som individ og leder.

Les mer

Amento AS

Joachim Kerim

29 oktober 2020 gikk startskuddet for Akselerator Sør hvor mitt selskap SmartOrg AS er en av deltakerne.

 

Programmet startet med et meget spennende foredrag med Inger Vatne. Med tittelen « Det indre liv styrer ytre suksess».  Dette var en perfekt og motiverende start på programmet og tematisk traff dette meg bra både som leder og grunder. Inger hadde en fin oppbygging av foredraget. Innholdsmessig var det veldig relevant med gode poeng og enkle råd og verktøy å ta med seg.  Jeg gir Inger de beste referanser.

SmartOrg AS

Geir Andrew

Hele prosjektet ble organisert og gjennomført på en svært ryddig og profesjonell måte. Inger la opp et opplegg for vårt firma som viste god forståelse for vår kultur, gruppedynamikk og enkeltmennesket.

 

I tillegg oppfatter jeg Inger som en dyktig og kunnskapsrik foreleser.

Les mer

Norgesplaster AS

Per Turnes

Jeg har benyttet Inger til å holde kurs for ansatte innen flere HMS relaterte emner som HMS kurs for ledere, lederkurs for arbeidsledere/formenn og kurs innen HMS for verneombud.

 

Inger har i kursene benyttet gode eksempler og har fremlagt informasjonen på en enkel og lettfattelig måte. Kursene innbyr til toveiskommunikasjon og derav engasjement.

Les mer

AF Offshore Mandal AS

Hans Christian Hillesund

Inger var ved flere anledninger i 2017 innleid til Konsulentas som kursholder, med fokus på ledelse og HMS. Inger gjennomførte oppdragene med et lettfattelig språk, og fikk god kontakt med kursdeltakerne.

Hun leverte oppdragene som lovet, og jeg gir henne med dette mine varmeste anbefalinger.

Konsulentas AS

Kirsten Olsson

bottom of page